Az orvosok is ledöbbentek a baba látványától - A védekezés ellenére fogant meg - Videó

Szóval: Violet két hétig rejtélyes módon hányingerrel küzdött. Végül úgy döntött, utána jár a dolognak.

"Elvégeztem egy tesztet, és rögtön pozitív lett" - emlékezett vissza a 20 éves lány a News.com.au szerint. "Ezért még hatot csináltam, és mindegyik pozitív volt." A lány a kórházban azt is megtudta, hogy már a hetedik hétben jár a várandóssága, majd úgy döntöttek a párjával, megtartják a picit és újratervezik az életüket. Majd egy videót is posztolt, amelyet azoknak a lányoknak címzett, akik hasonló módon védekeznének. A 99,99%-os biztonságú módszer ugyanis épp nála nem vált be.

És most, amikor megérkezett a pici, jött az igazi őrület! Az orvosok sem láttak még ilyet!

Mintha egy baba születése nem lenne önmagában csoda, Violet kisfia még erre is rátett egy lapáttal. Az édesanya bejelentése szerint ugyanis a pici a születésekor a spirált szorította a kezében. Nem csak a szülők, a teljes kórházi személyzet ledöbbent. "Amikor az összes nővér bejön, hogy megnézze a babát a spirállal" - írta az édesanyja a TikTok-on a múlt héten közzétett videója alatt.

@kthmps19uom

Oh heck no!! Baby was delivered holding mommy IUD. 🤦‍♀️

♬ Oh No - Kreepa

Hogy manipulált képről van-e szó, arról egy orvosnak határozott véleménye van. Sophia Yen tavaly az AP Newsnak kifejtette, hogy ez az eszköz elvileg nem tud a magzat kezébe kerülni. "Lehetetlen lenne, hogy a baba a spirállal együtt szülessen meg, mert a magzat a magzatburokban növekszik, és a spirál nem tud oda bejutni."

Ha igaz, ha nem, a sztori futótűzként terjed a neten! Igaz, a lány azóta privátra állította a fiókját, ami további gyanúra adhat okot, a felvétel tovább terjed más csatornákon.

Címlapfotó: TikTok/kthmps19uom

24 óra