Levelet írt egy miskolci osztálynak Vilmos herceg és családja!

Vilmos hercegéktől kaptak levelet az Avastetői általános iskola Széchenyi István tagisolájának 2. b osztályos kisdiákjai.

A bátorságra nevelés és az angol nyelv adta az ötletet, nem várt eredménye lett az akciónak. A 2. b. tanítója, Cinkéné Horváth Adrienn a Boon.hu-nak mesélte el, szerették volna megtanítani a gyerekeknek, hogy kell megcímezni és megírni egy hagyományos levelet. Legnagyobb meglepetésükre a karácsonyi üdvözletükre válasz is érkezett.

"Hihetetlen érzés, hogy a gyerekek választ kaptak a levelükre. Minden olyan kezdeményezést nagyon szeretek és támogatok, ami a diákjainkat egy kicsit kiviszi az iskola falai közül. Különösen, ha ezt idegen nyelven próbálják meg megtenni, még ha csak másodikosok is. Büszke vagyok a kollégáimra is, hogy ilyesmit kitaláltak. Ez a siker hatással van a többiekre is, mert az az üzenete, hogy merjünk egyre nagyobbat álmodni, egyre bátrabb dolgokat megtenni" - mondta Tóthné Csorba Mária, az iskola igazgatója a lapnak.

Válaszlevelében Vilmos herceg és családja megköszönte a karácsonyi üdvözletet, és minden jót kívántak az új évre a 2. b osztály tanulóinak.

Címlapfotó: 

 

24 óra