Hátborzongató videó készült: öngyilkos lett a forgalommal szemben hajtó nő! - Videó

Tizenhárom autót elengedett, de a tizennegyedikkel tudatosan ütközött és hajtott a halálba kisfiával J. Gréta. Videóra vették a száguldását!

Egy autós perceken át rögzítette azt az anyukát, aki néhány napja az M5-ösön kilométereken át szemben száguldott a forgalommal, majd nekihajtott egy szemben érkező autónak.

A balesetben a nő és 10 éves fia is meghalt, és a vétlen autó egyik utasa is.

"Döbbenetes jelenetek éjjel fél kettőkor: mindenki dudált, villogott neki, de csak ment tovább… Az asszony 13 autóst elengedett, majd a 14. kocsiba frontálisan belecsapódott szemből" - írja a Ripost híre alapján Bors. „Szeged felé tartottunk az autópályán, amikor a legnagyobb meglepetésünkre a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, mely egy irányban haladt velünk, ám a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vettük észre, majd lassítottunk, és kétségbeesetten próbáltuk figyelmeztetni a vezetőt. De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek… A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem” – mondta a videót készítő Tünde. A videóját a Ripost tette közzé.

A felvételt és a baleset képeit a galériánkban találod!

Íme a hátborzongató videó és a baleset képei!

A rendőrség már pénteken közleményt adott ki a szörnyű balesetről. "A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor a 23.200-as méterszelvénynél összeütközött egy Budapest felé haladó személyautóval 2019. szeptember 6-án 1 óra 45 perckor. Az elsődleges információk szerint a helyszínen három ember életét vesztette, további három személy megsérült." - írta a police.hu.

Címlapfotó: Youtube/Ripost

24 óra