Nem tudta az ATV műsorvezetője, hogy a csatorna hírigazgatója hívja élő adásban: ez történt utána - Fotó

"Rádiózom a tévében. Mától, csütörtökönként, szeptember 18-án kivételesen szerdán (ATV, 17.10-17.55, 18.30-18.55). A nézők Fórum-a lesz, egy-két politikussal kikeverve” - ezekkel a sorokkal osztotta meg bejegyzését 2013. szeptember 5-én Somos András a közösségi oldalán. A különös fotóhoz különös történet is tartozik.

“Ez egy casting volt, ott készült ez a farmerdzsekis kép. Kipróbálták, hogyan reagálok éles helyzetben” - emlékezett a Naphire.hu megkeresésére Somos, majd hozzátette: nem akárki hívta fel a próbaadásban. “Németh S. Szilárd, a csatorna akkori hírigazgatója volt, és én nem ismertem rá a hangjára. Ráadásul egy kemény kérdést tett fel, mert meg akarta nézni, hogy mennyire tudok gyorsan reagálni. Miután letettük a telefont, se derült ki számomra, ki volt a betelefonáló. Persze utána elmondta, hogy ő volt és nagyon meglepődtem” - mosolygott a Fórum és a Start népszerű műsorvezetője.

Azt is elárulta: máig nem érzi, hogy belefásult volna a műsorába, érdeklik az emberek és az, mi foglalkoztatja őket. A hétvégén a Pozsonyi Pikniken rajongók tucatja vette őt körbe. "Éreztem a szeretetüket és ez megtisztelő" - tette hozzá.

Címlapfotó: Facebook/somos.andras.3

24 óra