31 milliárdért árulja - meghökkentő képek Mark Wahlberg Los Angeles-i luxusbirtokáról

Az 51 éves színész gigamegavillája 8 éve lett kész, néhány hónapja váratlanul bukkant fel az eladó ingatlanok listáján. Los Angeles hetedik legdrágább otthona jelenleg - ilyet még nem láttál.

1991-ben az egész világot meghódította Marky Mark a Good Vibrations című dalával. Úgy táncolt és rappelt, hogy attól mindenkinek leesett az álla. A testét pedig mintha lézeres szikékkel formálták volna tökéletesre. Ahogy teltek az évtizedek, az egykori énekesből nagyszerű színész lett, aki idén már az 51-et töltötte be. Mark Wahlberg jó ideje a legkeresettebb Hollywood-i sztárok egyike, gyakorlatilag sorra kapja a szerepeket a mozifilmekben, sorozatokban, tévés produkciókban. Mindezeken felül 2009 óta boldog férj, példás családapa, akinek az izmai az elmúlt 30 évben sem tűntek el. 

Az egykori Marky Mark most meglepő hírrel került a címlapokra - 31 milliárdos luxusbirtoka eladó.

Az utóbbi néhány évben a kaliforniai Beverly Parkban rekordárakon keltek el az ingatlanok, talán ez is hozzájárulhatott, hogy Mark Wahlberg úgy döntött, beszáll a bizniszbe. Hihetetlen, 87,5 millió dolláros áron hirdette meg a kolosszális birtokát, majd a válságra és az érdeklődők hiányára tekintettel közel 10 %-ot engedett belőle. A házaz az ő instrukciói alapján építették, 8 éve lett kész. Richard Landry, Kalifornia vitathatatlanul leghíresebb, főként gigantikus épületekkel foglalkozó építésze tervezte a család számára. És Európa legnagyobb kastélyai ihlették.

A most közzétett képek futótűzként terjednek és hitelesen mutatják meg: milyen luxusban él Mark Wahlberg és családja!

Elképesztő luxus: 8 éve lett kész, 31 milliárdért adja el a Los Angelesi álmot Mark Wahlberg
  • Mark Wahlberg és Rhea Durham
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona
  • Mark Wahlberg otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra