Gyerekbántalmazás? - Három gyerekéről posztolt az énekesnő, nekiestek a kommentelők - Fotók

Énekesnő, fitneszőrült és háromgyermekes anyuka. A kommentelők egy része szerint pedig gyerekbántalmazó.

Maximumra pörgette az életét, alig 34 évesen már az élet több területén is sikeresnek mondhatja magát. Énekesnőként is jegyzik, az edzőtermekben is mindent kihozott már magából, amit egy anyuka csak kihozhat, ráadásul az életének köszönhetően a közösségi oldala is egy kincsesbányává vált. Több mint 4,2 millióan követik az Instán, a világhírű profi sportolók és zenészek többsége is csak álmodozhat ilyen számokról. Jessie James Decker mindezek ellenére próbál szerény maradni. 

Igaz, most páros lábbal szálltak bele az interneten. 

via GIPHY

A történet: az anyuka a három gyermekével, a 7 éves Eric-kel, a 8 esztendős Vivianne-nel és a 4 éves Forrest-tel ment nyaralni, a tengerparti kikapcsolódás azonban kezd rémálommá válni. Jessie ugyanis megosztott a gyerekeiről egy képet Hálaadáskor,  amellyel csak meg akarta mutatni, milyen is az, ha a Decker-család nyaral. A fürdőruhákban pózoló gyerekek szemlátomást majd kicsattannak a boldogságtól, a viág reakiója azonban valami egészen más miatt hangos.

"Ezt hívják gyermekbántalmazásnak" - kommentálta egy felhasználó a kép láttán, és elindult egy világméretű háború a témában.

Itt a botrányfotó - Kemény választ adott az anyuka
  • gyerekek anya olimpia
  • gyerekek anya olimpia
  • gyerekek anya olimpia
  • gyerekek anya olimpia

Címlapfotó: Instagram/jessiejamesdecker

24 óra