Megőrülnek a nők Leticia királyné 10 ezres Zara ruhájáért - Fotó

A spanyol királyné nem először visel hivatalos eseményen egy úgynevezett fast fashion darabot, sőt, nemrég a nők rémálmát is át kellett élnie emiatt.  

A TWN.hu is elsők közt írta meg: kínos események történtek május 4-én a spanyolországi Mérida városában. A főszereplő akkor a rendkívül népszerű Letizia spanyol királynő volt. Épp egy róla elnevezett díjat adott át az arra érdemesnek, az eseményre pedig egy klasszikus szabású, ujjatlan ruhát választott. Ami különlegesség tette az öltözéket, hogy a ruha egyik oldala fekete, a másik pedig fehér volt. Stílusos és gyönyörű.

És akkor: a díjazott ugyanebben a 60 eurós, azaz 25 ezres ruhában vonult a királyné elé!

Nos, Letícia királyné ismét a címlapokon és ismét egy ruha miatt. Az már régóta köztudott, hogy már rég megelőzte a brit királyi családot, Meghant és Kate-et is, ami az "olcsórhák" viselését illeti. Kedveli a szűk és egyszerű darabokat, az állatmintát, de a bőrt is. Most az Mallorca-i Atlàntida Filmfesztivál záróeseményére volt hivatalos, ahová egy nem mindennapi ruhát választott. A szaténból készült darab egyszerre elegáns és nyárias, ugyanakkor alig 10 ezer forintért lehetett megvenni. S hogy miért a múltidő? Mert a Zara egy tavalyi modelljéről van szó.

Letícia ruhája futótűzként terjed a neten - bárkinek elérhetővé teszi a királyi megjelenést!

Fotók: a rémálmot élte át egy ruha miatt, most egy másik miatt ünneplik a nők a királynét!
  • Letícia királyné
  • Letícia királynő
  • Letícia királynő

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra