Leányálom: világsztár focista vette el a magyar modellt szombaton - Fotók

Évekkel ezelőtt rabolta el a sztársportoló szívét Viki, másfél éve az eljegyzésen is túl voltak. Múlt hétvégén végre egybekelt a pár, hihetetlen képek érkeztek.

A nők többsége valamiért megőrül a mediterrán típusú férfiakért, így ha a különösen stílusos olaszok kerülnek szóba, a legtöbben megnyalják a szájuk szélét. Ugyanakkor az sem titok, a taljánokról az a hír járja, nem a legmegbízhatóbbak. Nos, mindezekről feltehetően órákat mesélhetne az a magyar modell, aki közel 10 éve él együtt egy olasz szívtipróval. Párja ráadásul nem is akárki, az olasz futball-válogatott 36 éves játékosa, Graziano Pellé.

via GIPHY

A párt már korábban is bemutattuk a TWN.hu felületén, így az is kiderült, az olasz focista korábban a Southampton-ban is játszott, 2016-ban azonban Kínába igazolt, és az egyik legjobban kereső játékos lett. Természetesen szerelme mindenhová követi őt. Tavaly januárban kerültek legutóbb a címlapokra, akkor a lánykérés repítette őket oda. Az olasz szívtipró ugyanis nem akármilyen eljegyzést szervezett szerelmének: Dubajban, a Burj Al Arab helikopterleszállóján térdelt le elé...

De mindez már a múlt: Viki és a labdazsonglőr szombaton örök hűséget fogadott egymásnak - megjöttek a képek!

Mesés képek: Varga Viki kimondta az igent az olasz sztárfocistának
  • Graziano Pelle és Varga Viki
  • Graziano Pelle és Varga Viki
  • Graziano Pelle és Varga Viki
  • Varga Vktória
  • Graziano Pelle és Varga Viki

Címlapfotó: Instagram/gpelle19_official

24 óra