Óriáskerék-baleset: közleményt adott ki a rendőrség - Fotók

Súlyos sérülésekkel került kórházba az a fiatal férfi, aki a Balaton Sound-on esett ki az óriáskerékből. A rendőrség közleményt adott ki.

Csütörtök este esett ki az óriáskerkből egy férfi Zamárdiban, a Balaton Sound fesztiválon. Sajtóhírek szerint egyedü ült be  kabinba, és valamiért megpróbált átmászni a korláton. A fesztivált szervező zrt. közleményt adott ki. “Cselekedetére semmi előzetes jel nem utalt, a történtek pillanatok alatt zajlottak le, esély sem volt a baleset megakadályozására” – írták.

Fotó: Police.hu

Szombat virradóra aztán az is kiderült, a rendőrség nyomozást indított az ügyben. A TWN.hu-hoz eljuttatott közleményük alapján "2022. június 30-án, este 23 óra magasságában, eddig tisztázatlan körülmények között szenvedett balesetet egy fiatal férfi a Balaton Sound fesztiválon üzemelő óriáskerék használata során".

És:

"Az eset teljeskörű tisztázása érdekében a Siófoki Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást. A baleset körülményeit a hatóság igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja" - írják a police.hu-n.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra