A hüvelykujja miatt lett milliós tábora ennek a fiúnak - Videók csak erős idegzetűeknek!

Mi, magyarok már a neve miatt is felkapnánk a fejünket, a fiatal srácnak azonban van egy olyan különleges tulajdonsága, ami miatt az egész világ leborul előtte. És milliók követik is őt.

Mennyivel egyszerűbb a helyzet, ha valaki világhírű énekes, színész, vagy sportoló - ebben az esetben gyakorlatilag automatikusan népszerű lesz a közösségi odalakon is, aminek köszönhetően újabb jelentős bevételek várnak majd rá. Akadnak azonban olyan helyzetek, amikor egy civil is hataémas karriert épít a közösségi oldalakon, köszönhetően például egy különleges tulajdonságának. Ilyen volt az a lány, aki mára már milliókat keres a méretes nyelvének köszönhetően is...

...és ilyen Jacob Pina is, aki a hüvelykujjával kergeti őrületbe a világot!

A 23 éves fiatalember Massachusett-ben, egy apró városban, Westportban él, évekkel ezelőtt regisztrál a közösségi oldalakon és hamar észrevette, a hüvelykujja gyakorlatlag egy like- és követőmágnes. A brit Metro című lapnak évekkel ezelőtt már nyilatkozott és elmondta, nem tudja, miért nőtt a hüvelykujja arnytalanul hosszúra, ugyanakkor tisztában van vele, a látványa valósággal sokkolja az embereket. Internetes karrierje a Tik-Tok-nak köszönhetően nőtt világméretűvé, ma már milliók követik és gondolkodnia sem kell, mit posztoljon.

Mindenki a hüvelykujjára kíváncsi - E. T. is megirigyelné őket!

Íme a 23 éves srác és a gigantikus hüvelykujja - Videók
  • Mikayla nyelve
  • Jacob ujja
  • Jacob ujja
  • Jacob ujja

Címlapfotó: Instagram/jacobwpina

24 óra