FOTÓK: Őt húzták legtöbben jobbra a Tinderen, mégsem lett boldog

Egy most megjelen hír szerint a Tinder legnépszerűbb csaja volt egy időben, szinte férfi nem akadt, aki ne húzta volna jobbra.

Miután az egyetem miatt Skóciába költözött, úgy döntött, regisztrál egy társkeresőre, hogy új embereket ismerjen meg. A 21 éves Elena azt mondja, sosem tartotta magát vonzó nőnek, ezért is lepődöt meg, amikor a Tinder éves statisztikáiból kiderült, ő a legnépszerűbb nők egyike. Az Egyesült Királyságban és Írországban is a TOP30-ba került, az összetett versenyben ez a 14. helyhez volt elég. Miután a listába bekerült az oldlaának a linkje is, egy hét alatt újabb 100 ezer férfi hívta jobbra.

"Ez egy módja volt annak, hogy megismerkedjek az emberekkel, hogy barátokat is szerezzek, mert teljesen új voltam, még soha nem jártam Skóciában" - mondta Eliana a DailyStar-nak, majd az is kiderült, újságírók is keresték, miután a Tinder toplistájára került. "Először azt hittem, hogy ez az email egy átveréses. Nem gondoltam, hogy az Egyesült Királyságban élő sok csodálatos, gyönyörű ember közül én is benne vagyok a top 30-ban - ez mindenképpen egy ego-növelő volt" - magyarázta a lány. 

A TInder randik azonban nem jól sültek el - Eliana mégsincs egyedül!

Íme a Tinder tündére - a legtöbben őt húzták jobbra, de...
  • Eliana Silver
  • Eliana Silver
  • Eliana Silver
  • Jordan Benson és Elinana

Címlapfotó: Instagram/ellieenchanted

Forrás

24 óra