Smink nélkül fel sem ismerni már Pamela Andersont - FOTÓK

54 éves - le se tagadhatná

Tavaly januárban férjhez ment, majd 12 nap után elvált - idén újra bekötötték a fejét. Pamela Andersont most a róla készült paparazzi-képek repítik a címlapokra. Ha ez tényleg ő!

Az egész világot meglepte bő két éve a Baywatch egykori szexi vízimentője, egy nagyon kemény posztban rántotta le a leplet korábbi párkapcsolatáról. Volt párját, az akkor 33 éves Adil Rami-t pedig egész egyszerűen egy szörnyetegnek nevezte, aki két éven át tette őt lóvá folyamatosan és élt vissza az érzéseivel. Nincs mit szépíteni, megcsalta őt. Aztán tavaly januárban megdöbbent az egész világ, Pamela Anderson váratlanul férjhez ment egy 74 éves férfihez, aki az elmondása szerint 35 évet várt rá. Majd 12 nap után elváltak... Idén azonban újra bekötötték a fejét.

Igaz, Pamela Andersont a friss képei alapján senki sem a házasságról kérdezné. Mintha nem is ő lenne!

via GIPHY

Az egykori szexszimbólum a pandémia alatt szeretett bele a testőrébe, majd tavaly Karácsonykor a nagyszülei birtokán örök hűséget is fogadtak egymásnak. „Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell: egy olyan férfi karjai közt, aki igazán szeret. Karácsonykor házasodtunk össze, mindkét család áldásával, nagyon örülnek nekünk” – mesélte a DailyMail-nek az év elején Pamela, aki az ötödik férjét fogyasztja, de hatodszor házas. Most mégsem ezért virít a címlapokon - egy paparazzi fotózta le.

Smink nélkül, kikerekedve látták egy ismeretlen fickóval! Futótűzként terjednek a képek!

54 évesen rá se ismerni már a szexszimbólumra - de ki ez a fickó vele?
  • Pamela Anderson
  • Pamela Anderson és férje
  • Pamela Anderson smink nélkül.
  • Pamela Anderson egy rejtélyes férfival.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra