EXKLUZÍV INTERJÚ! Világsztárokkal edz Roberto Carlos magyar fia, Cristofer - FOTÓK

Évekkel ezelőtt futótűzként terjedt a hír, a Real Madrid és a brazíl válogatott sztárjának, Roberto Carlosnak magyar anyától született gyermeke. Cristo és családja a TWN-nek exkluzív interjút adott, amiből kiderült, a fiatal srác alapember a Real Madrid korosztályos utánpótláscsapatában, de egy másik sportban is tehetséges.

Több mint tizenhárom éve már, hogy kiderült, a Real Madrid legendájának, Roberto Carlosnak magyar anyától született gyermeke. Az pedig hamar világossá vált, hogy a kis Cristo legalább olyan ügyesen bánik a labdával, mint az édesapja. A TWN.hu Spanyolországban érte utol a fiút és családját, hiszen Cristo ma már a Real Madrid korosztályos cspataiban brillírozik. Lapunknak pedig azt is elárulták, már most számos lehetőségük van, hogy a karrierjéről döntsenek. Édesapja pedig rendszeresen hasznos tanácsokkal látja el a fiát, aki előtt szép jövő állhat.

via GIPHY

 "Madridban élünk, Cristo a madridi Cambridge skandináv kéttannyelvű iskolába jár. A Real Madrid egyik utánpótlás csapatában játszik, és több több poszton is bevethető." - mondta lapunknak a kisfiú édesanyja, Alexandra, aki kérdésünkre azt is részletesen kifejtette, mi mindenben hasonlít a fia világhírű édesapjához. "A gyorsasága, a reakcióideje, nagyon pontosan passzol, és a labdával is ügyesen bánik. Nagyon jól lát a pályán, a lövései pedig pokoli erősek." - Mesélte az anyuka, majd azt sem hallgatta el, vannak különbségek is. "A termete más: 184 cm magas, 72 kiló és már most 47-es cipőt hord." - tette hozzá mosolyogva

A TWN.hu exkluzív képeket is kapott Cristoról, és az is kiderült, melyik másik sportban is született tehetség, és az is, akár egy nem mindennapi ajánlat miatt rövidesen akár költözhetnek is.

Íme Cristo ma! - Ezért hívja fel gyakran világhírű apját!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Horváth Alexandra

24 óra