LELEPLEZTÉK ŐKET! Ezt a álomvillát vette meg Joe Jonas és Sophie Turner - Fotók

A nyár közepén érkezett aggasztó hír a sztárpárról, eladásra kínálták az otthonukat. A rajongók rögtön a szakításukról kezdtek pletykálni, most friss hír érkezett róluk. Leleplezte őket egy ügynökség.

Tavaly májusban, majd a nyár közepén is örök hűséget fogadtak egymásnak, majd megszületett az első közös gyermekük, aki már egy éves is elmúlt. Talán ezért is aggódott egy emberként a világ, amikor idén júniusban kiderült, Sophie Turner és Joe Jonas otthona felkerült az eladó ingatlanok listájára, 1,8 milliárd forintnyi dollárért hirdették meg. Azóta sem érkezett megnyugtató hír az ügyben.

Most egy ügynökség fotósorozata hoz fordulatot!

3,3 milliárd forintnyi dollárt költött a sztárpár egy ügynökség szerint egy villára Miamiban. A Miami Bay Point városrészen található vízparti házban 6 hálószoba, nyolc és fél fürdőszoba található meg, de van tó, és medence is. De számos más csoda is akad, edzőterem, szauna, gőzfürdő., a kiszivárgott kpek futótűzként terjednek a neten, a rajongók pedig máris ellepték a környéket, hátha megpillantják kedvenceiket.

Hihetetlen luxus - a fiatalok kedvenc álompárja itt kezdett új életet!

Ilyet ritkán lát az ember - luxus a köbön Joe Jonas-ék új otthona!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra