MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG: ezt a 6 világsztárt senki nem ismeri fel smink nélkül! - FOTÓK

A koronavírus miatti korlátozásoknak köszönhetően egy új slágertéma jelent meg a bulvárhírek közt, a sztárok smink nélküli képei. Bizony, a bezártságnak köszönhetően sokan levetkőzték a gátlásaikat, és smink nélkül posztoltak. De a paparazzik sem aludtak.

Igaz, ritka, de vannak azért olyan hírességek, akiket sosem zavart, ha természetesen kell megjelenniük valahol. Sőt, olyanok is, akiknek az életében eljött az a bizonyos pillanat, amikor azt mondták maguknak: elég volt, nem érdekel az egész, ez van, ilyen vagyok, tessék elfogadni! A koronavírus miatti korlátozásoknak köszönhetően az utóbbiak tábora alaposan megnőtt az elmúlt években, de a legmegdöbbentőbb képeket a lesifotósok szállítják. 

via GIPHY

A TWN.hu hasábjain az elmúlt hetekben is számos világsztárt bemutattunk smink nélkül - úgy, ahogyan őket talán csak a közvetlen barátaik, rokonaik láthatják nap mint nap. Bizony, Eva Longoria, Cardi B és a szépségével szép karriert befutott Helena Christensent sem biztos, hogy felismertük volna az utcán. De talán nem ők a legmegdöbbentőbbek, ami a smink nélküli képeket illeti. Az internetezők szerint vannak, akiket fel sem ismernek.

Gigi Hadid, Iggy Azaela smink nélkül? Kapaszkodj, nem biztos, hogy felismernéd őket!

Íme a nagy leleplezés - sminkkel és smink nélkül!

Címlapkép: Profimedia/RedDot - Instagram/thenewclassic

24 óra