CÉLTÁBLA: 9 hónapos terhesen is 140 kilóval guggol az influenszer - VIDEÓK

A 34 éves kismama megrögzött testépítő, és erről a szenvedélyéről mindenórásan sem mondott le. Mázsákat emel nap mint nap, és állja a sarat a rosszindulatú trollokkal szemben is.

Gyermeke bármelyik pillanatban megszülethet, és amennyi időt a mindenórás kismama az edzőteremben tölt, az sem lenne meglepetés, ha ott indulna meg a szülés. Yanyah Mulitinovic ráadásul nem kismama-torna miatt látogatja az intézmény, ő a várandóssága ellenére is aktívan hódol szenvedélyének, a testépítésnek. 140 kilóval guggol, a pocakjában pedig egy méretes baba lapul közben.

Csoda, hogy az interneten hamar rátaláltak a gyakorló anyukák és trollok?

A trollok támadásaira nagyon határozott és kemény válast adott a kismama. "Azok a kis s.ggfejek az Instagramon nem tudnak megakadályozni abban, hogy azt csináljam, amit szeretnék. Én megtörhetetlen vagyok." - mondta a The Postnak. Márpedig a lány keményen kapja az ívet az oldalán. Sokak szerint születendő gyermeke életét sodorja veszélybe, van, aki a rendőrként dolgozó férje helyében letartóztatná, mások szerint a like-okért cserébe képes ilyenre csak.

Az anyuka azonban kemény válaszokat ad a támadásokra - képekkel, és a véleményét sem rejti véka alá!

Mázsákkal edz a mindenrás kismama - látványnak tényleg nem mindennapi!

Címlapfotó: Instagram/yanyahgotitmade

24 óra