BOTRÁNY: ismét, ezúttal 3 nővel csalta meg párja a Kardashian-lányt! - FOTÓK

Már a terhessége alatt is megcsalta a párja, sőt, a húga barátnőjét is ágyba csalta, a Kardashian-lány azonban mindig megbocsájtott. Az újabb félrelépés sokkolja a világot is. 

Három éve született meg Khloe Kardashian és Tristan Thompson gyermeke, a sztárpár útjai azóta már számos alkalommal különváltak. Sőt, a baba érkezése után alig egy évvel hivatalosan is elváltak már. Nem csoda, hiszen amikor először megjelentek képek a profi kosársztár félrelépéseiről, alig egy nappal később született meg az első közös gyremekük. Talán ennek is köszönhető, hogy Khloé megbocsájtott gyermeke apjának és nem hagyta el őt. Igen ám, de ahogy teltek a hónapok, Tristan Thompson rendre ismét nőügyekbe keveredett. Szerelme azonban rendre megbocsájtott neki, szemet hunyt a hűtlenség felett, majd idővel vissza is fogadta őt.

Nos, a legfrissebb hírek megrengetik a világot is - példátlan esetre derült fény!

Alig két éve robbant egy újabb bomba: Khloét a sportoló féltestvére, Kylie Jenner egyik barátnőjével is megcsalta. Bizonyíték is készült, ami nem csak az anyukának, a Kardashian-Jenner klánnak is rém kellemetlen lett. De még ezt is felülmúlja a legfrissebb hír: Tristan Thompson három nővel lépett félre egyszerre. Az E! News értesülései szerint egy Los Angeles-i buliban történt a dolog, és az egyik szemtanú meg is szólalt a lapnak. Nem mindennapi részleteket árult el az esetről.

Khloé Kardashiannál meg betelt a pohár - ezek után látni se akarja gyermeke apját!

Íme a botrányok képekben - 3 nővel csalta meg párja Khloét!

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra