LELEPLEZŐ KÉPEK: J-Lo összejött Ben Affleck-kel? - Fotók

Szinte csak napokkal ezelőtt bontotta fel az eljegyzését vőlegényével, Jennifer Lopez máris randizik. Leleplező képek készültek Benniferről.

"Beláttuk, hogy barátokként jobbak vagyunk együtt és nagyon örülünk, hogy azok maradhatunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni és támogatjuk majd egymást a közös üzleteinkben és projektjeinkben" - olvastuk szinte csak napokkal ezelőtt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez közös közleményét, a pár útjai pedig a jelek szerint örökre különváltak. Azóta az is kiderült, J-Lo tette lapátra a vőlegényét, a hónapok óta tartó pletykák miatt, miszerint a sportoló más nőkkel flörtöl, már képtelen volt megbírkózni.

A fene se hitte volna, hogy J-Lo ilyen hamar tovább is lép - megdöbbentő hírek és képek érkeztek!

via GIPHY

J-Lo a 2000-es évek elején egyszer már járt Ben Affleck-kel, aki alig 26 évesen, 1998-ban Oscar-díjat is kapott, a nők pedig odáig voltak érte. A kapcsolatuk 2004-ben ért véget, a bulvársajtó pedig végig követte. Ők ragasztották rá a Bennifer nevet. Nos, a színész nemrég szakított Ana De Armas-szal, s miután az énekesnő is szingli lett, szinte másnap megkezdődtek a találgatások, vajon kibékülnek-e. Akkor senki sem gondolta volna, hogy bizony, akár még ez is lehet. Az utóbbi napokban ugyanis háromszor is meglátogatta az otthonában.

Sőt, már leleplező sorozat is készült róluk... Szerinted ki lehet magyarázni?

"Bennifer"-t ünnepli a világ - Ezt mondja J-Lo!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra