Hatalmas örömhír érkezett az Amerikai pite Heather-jéről! - Fotó

Több mint húsz év telt el a film bemutatása óta, az Amerikai pite sztárjainak felemás lett a folytatás. A gyönyörű Heather most azonban a fellegekben jár: 42 évesen lett anya.

A legendás film szexi tinilányát, Heather-t Mena Suvari alakította, aki még ugyanebben az évben az Amerikai szépség-ben is főszerepet kapott. A színésznő így alig húszévesen lett világhírű, és a férfiak egyik álma. A kislányos külső, hatalmas kék szemek, szőke haj szerepek tucatjait hozta a fiatal színésznőnek a 90-es években. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? ?????? (@menasuvari) által megosztott bejegyzés,

Mena Suvari kétszer is volt férjnél, utolsó házassága 2012-ben ért véget. Majd alig két évvel ezelőtt titokban harmadszor is örök hűséget fogadott aktuális párjának. A szerencsés fickó Michael Hope, a pár pedig októberben egy Instagram-posztban jelentette be, szülők lesznek.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? ?????? (@menasuvari) által megosztott bejegyzés,

A 42 éves színésznő szóvivője most a People magazinnak erősítette meg a hírt: a pici megérkezett. A kisfiú és édesanyja is jól vannak, bár képet egyelőre nem osztott meg róla. Az azonban korábban kiderült, hogy a Christopher Alexander nevet kapta. "A férjem apja után, aki nagyon fiatalon elhunyt" - magyarázta meg döntésüket Mena Suvari egy korábbi interjúban.

Érdekel, hogy néznek ki az Amerikai pite sztárjai ma? Meg fogsz lepődni! Kattints ide!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra