KÍNOS! Az engedélye nélkül posztolták Khloé Kardashian filter nélküli bikinis képét! - Fotók

Íme a valóság - de mi a gond?

Khloe Kardashian egy éve egy új arcát mutatja a közösségi oldalakon, de már sokadszorra kerül kellemetlen helyeztbe. Most az engedélye nélkül posztoltak róla bikinis képet - döbbenetes, mennyire nem hasonlít a "valóságra".

Jó ideje rendszeresen téma a közösségi oldalakon, hogy a Kardashian-Jenner lányok még csak véletlenül sem úgy néznek ki az életben, mint a közösségi oldalaikon. Ők feltehetően magasról tesznek erre, hiszen dollármilliókat szednek össze a filterezett és retusált képeikkel. Aztán néha előkerül egy-egy paparazzi fotó, vagy smink nélküli kép, és rájuk szakad a kommentég. Aztán minden megy tovább...

Khloe Kardashian azonban most méretes maflást kapott - az engedélye nélkül hozták kínos helyzetbe.

Néhány hónapja írtuk meg, nem lehet egyszerű Khloe Kardashiannak lenni, ő ugyanis talán a leginkább elnyomott és mellőzött lány az egész klán életében. Ezért is kaptuk fel a fejünket, amikor alig egy éve egy felismerhetetlenül megváltozott, gyönyörű nőként jelent meg a közösségi oldalán. A képei alapján rögtön azt találgatta a világ, hányszor feküdhetett kés alá, majd néhány héttel később a saját realityjük eplezte le őt. Most ettől is méretesebb pofon érkezett:

Egy falatnyi bikiniben, filterek és smink nélküli képet töltöttek róla a netre! Nagy a riadalom a család körében: lesz folytatás?

Kínos, de nagyon: kiposztolták, hogy néz ki Khloé valójában!

Címlapfotó: Instagram/khloekardashian

24 óra