Nevet váltott Kis Grófo - A túlvilágról üzent az apja

Hagyomány

Tavaly, 49 éves korában hunyt el a mulatós zene királya, Grófo, azaz Kozák László. Fia most meglepőd dolgot árult el.

"Elment egy legenda... Grófo - Kozák László nincs már velünk többé... Részvétünk a családjának... Fájó és megrendült szívvel búcsúzunk..." - hozta nyilvánosságra a hírt a Dikh TV december 3-án reggel. A hír futótűzként terjedt a magyar sajtóban, és azért is érte váratlanul az országot, mert alig egy nappal a legendás roma zenész halála előtt a családja még úgy nyilatkozott, az állapota sokat javult, hazavárják őt.

A zenész elkapta a koronavírust.

Kis Grófo hosszú idő után először szólalt meg, és meglepő dolgokat árult el egy napilapnak. Többek között azt is, nevet váltott. "Nálunk mindig is nagy volt az összetartás, de most még erősebb lett. És ez így is marad örökre. Én, mint az idősebb fiú, 27 évesen magamra vállaltam a családfő szerepét. Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné" - nyilatkozta a Ripostnak..

"Sokszor még ma is felteszem a kérdést: apu, hol vagy? Merre jársz? Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van és nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben" - tette hozzá a napilap megkeresésésre.

Címlapfotó: Facebook/kisgrofo.official

24 óra