MEGRÁZÓ FELVÉTEL: néhány perc választotta el a haláltól Demi Lovato-t! - Videó

Lassan három éve már, hogy drogtúladagolása miatt majdnem az életét vesztette, Demi Lovato-ról ost négyrészes dokumentumfilm készült. Sokkolja a világot már az előzetes is...

Több mint két éve már, hogy a népszerű énekesnő drogtúladagolás miatt majdnem az életét vesztette, majd egy elvonókúrára vonult be, hogy végleg megszabaduljon a szenvedélyétől. Miután onnan is kiszabadult, az evés rabja lett, paparazzik nem akármilyen képek tucatjait lőtték róla éttermek környékén. Folyamatosan a visszatérését tervezte, de a nagy durranásra eddig hiába várt a világ, aztán áprilisban mindenki meglepődött, amikor kiderült, Demi Lovato a Disney jóképű sztárjával jött össze. Pár hónappal később az eljegyzésüket ünnepelték, majd szakítottak.

Most egy megdöbbentő dokumentumfilm-sorozat mutatja be Demi életét, és az ominózus napot, amikor pár perc választotta csak el a haláltól!

via GIPHY

"Tánc az ördöggel" címmel készül négyrészes dokumentumfilm az énekesnő életéről, és természetesen abban kiderül minden a drogtúladagolásáról is. 2018. júliusában ugyanis tényleg közel volt ahhoz, hogy elveszítse az életét, hogy mennyire közel, az már a sorozat első előzeteséből ki is derül. Demi először beszél életének erről a sötét fejezetéről. "Három stroke-ot kaptam, Volt egy szívinfarktusom. Az orvosaim úgy vélik, 5-10 percem volt hátra" - mondja a felvételen Demi. 

Az életmentő beavatkozások után nem látott semmit, és részlegesen ma is vak - megrázó részletek derültek ki már most!

Megrázó előzetes érkezett a Demiről készülő sorozathoz!

Címlapkép: Instagram/ddlovato

24 óra