GYÁSZ: 21 évesen hunyt el a világhírű rapper - Nyáron koronás volt - Fotók

Épp most indult csak be a karrierje, a 21 éves tehetség halálhíre sokkolja a rajongóit.

Január 26-án, kedden az életét vesztette a 6 Dogs művésznéven ismert fiatal rapper, Chase Amick. A The Sun híre szerint az énekes tavaly elkapta a vírust. "Épp most csináltam egy koronatesztet, az eredmény pedig pozitív lett" - írta ki a Twitterére tavaly július 1-én. "Egész jól vagyok, csak fejfájás gyötör. Egészséges fickó vagyok, azaz nem lehet semmi gond. A lemezem azonban később fog így megjelenni" - magyarázta.

A halálát azonban nem ez okozta. Sajtóhírek szerint a koronavírus leginkább mentálisan viselte meg a fiatal sztárt. Utolsó, novemberi posztjában egy olyan Insta-Storyt osztott meg, amiben arról volt szó, milyen mentális kihívásokkal küzd jelenleg a zeneipar. "Ha a zeneiparból vannak barátaitok, hívjátok fel őket és kérdezzétek meg, hogy vannak." - olvasható a bejegyzésben, ahol azt sem titkolja, ez az időszak megviseli. "Néhány napig úgy érzem magam, mint egy szuperhős, aki uralja az egész világot, máskor pedig csak sírni akarok" - írta.

A DailyMail híre szerint 6 Dogs saját maga vetett véget az életének! Hivatalosan még nem erősítette meg senki!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra