PAPARAZZI: így néz ki az 51 éves J-Lo fürdőruhában, Insta-filterek nélkül! - Fotók

Valóság

Új lemeze borítóján néhány hete meztelenül mutatta meg magát, ezek a bikinis képek azonban alapjaiban körözik le azt a képet. Paparazzi csípte el!

November közepén ő maga osztott meg egy albumnyi képet arról a fotózásról, amelyeken életében talán először meztelenül állt a kamerák elé. Az 51 éves Jennifer Lopez képei futótűzként terjedtek a világon, néhány nappal később pedig kiderült az apropó is. J-Lo új lemeze borítóján mutatta meg magát pucérán. De persze nem volt irigy, nem csak azt a képet tette közszemlére, hanem több másikat is, amelyeket végül nem választották ki a lemezhez.

És még mindig van puskapora: J-Lo friss, bikinis képeitől eláll az ember lélegzete! 

via GIPHY

J-Lo napok óta a Turks- és Caicos-szigeteken sütteti a hasát. Ez egy harminc nagyobb korallszigetből és apró szirtekből álló szárazföldegyüttes Kuba mellett. Az csak természetes, hogy az 51 éves, az egészségével és testével sikert sikerre halmozó énekesnő is osztott már meg pikáns képeket a nyaralásáról, rajta kivül azonban akadt egy paparazzi is, akinek sikerült megörökítenie az Insta-filterek nélküli valóságot.

Íme a képek - közösségi oldal kontra valóság! J-Lo esetében...

J-Lo bikinis képei felrobbantják a netet - főleg a paparazzi képe!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra