TÉNYLEG DURVA: Snapchat-videói miatt rúgták ki a szexi focistát - Fotók

Nem ez az első eset, hogy a közösségi oldalon posztolt képek miatt rúgnak ki az állásából valakit. Egy fiatal szexi lány az újabb áldozat.

Anno nagy felháborodást váltott ki a 31 éves myanmar-i Nang Mwe San esete. A csinos doktornőt is az Insta-posztjai miatt küldték el, az orvosi kamara szerint ugyanis túl merészek voltak. Azóta influenszerként keresi a kenyerét, sőt, az OnlyFans-on pénzért árulja pikáns képeit és havi 15 milliót keres vele. Az olasz focista, Mirko Antonuccit a portugál Vitória Setúbal vezetői dobták ki, miután a barátnője őikáns képeket osztott meg magukról az Instán. Pedig többször is figyelmeztették.

Most egy profi labdarúgó került lapátra, egy csinos és fiatal lány!

via GIPHY

Az angol Madelene Wright feszít majd a címlapokon, de nem a pályán mutatott teljesítménye miatt. Anno még csak az Instán próbálkozott a merész képeivel, egy ideje azonban a Snapchat-re posztolta nem akármilyen videóit. Klubja, a Charlton vezetői azonban meglátták a felvételeket, és azonnal szerződést bontottak vele. A fiatal játékos rendszeresen szívott kéjgázt, azt is kitette, hogy vezetés közben pezsgőzik, vagy épp a kutyája kormányozza az autóját. 

A járvány miatt azonban felajánlották neki, ha rászorul, segítenek neki! De vajon mire gondoltak?

Íme a renitens játékos és a botrányos posztjai!

Címlapfotó: Instagram/madelene_wright

24 óra