Elhunyt Balázs Fecó

Heteken át küzdött a koronavírussal, Balázs Fecó szervezete feladta a harcot.

Felesége tegnap még arra kérte a rajongókat, mondjanak egy imát a férjéért, Fecó barátja, DJ Dominique minden nap beszélt telefonon Fecó párjával, és tolmácsolta felé, mennyien aggódnak és szorítanak Fecónak. "Imola nagyon hálás ezért, és hiszi – ahogy én is –, hogy ez a mindenhonnan áradó szeretet elér Fecóhoz is, és segít neki abban, hogy kitartson s visszatérjen. Ő egy hatalmas harcos... Itt szeretném tolmácsolni felesége kérését mindazokhoz, akik szeretik, tisztelik a legendát: foglalják bele a nevét imádságaikba és hallgassák a dalait. Az így küldött energia biztosan eljut Fecóhoz..."– mondta tegnap a Borsnak Várkonyi Attila, Balázs Fecó azonban mára virradór feladta a harcot.

Ma reggel lesújtó hír érkezett a szerkesztőségünkbe: Balázs Fecó szervezete feladta a harcot.

A hírt nem sokkal ezelőtt az Apostol együttes közölte először hivatalosan a közösségi oldalán. "Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled." - írják.

A tragédia híre futótűzként terjed a barátok és kollégák közt, Joshi Bharat egy közös képpel búcsúzott a népszerű énekestől.

Nyugodjon békében!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra