5 és fél millió forintos szettben ült kamera elé Meghan Markle - sokan kiakadtak!

Úgy tűnik, amióta új, civil életet kezdett a tengerentúlon a néhai Harry herceg és Meghan hercegné, sem kell attól tartaniuk, hogy nem jut kenyér az asztalra. 

Alig egy éve robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan faképnél hagyja a királyi családot, Erzsébet király ráadásul a sajtóból értesült erről először. Természetesen hatalmas botrány lett belőle, majd csitultak a kedélyek és a kilépés, az úgynevezett "Megxit" április 1-jén sikeresen lezajlott. Hamar kiderült, hogy a párnak nem kell attól tartania, hogy éhenhal majd: egy gyönyörű luxusvillát vettek maguknak, Meghan pedig szinte azonnal munkát is kapott a Disney-től. És ez csak a kezdet.

via GIPHY

A királyi család tagjaként Harry és Meghan természetesen rendszeresen hívta fel a figyelmet az adakozásra, a hátrányos helyzetű emberek támogatására, és számos ilyen hivatalos látogatás is köthető a nevükhöz. Minderről a civil életükben sem tettek le, talán ezért is lehetett akkora botrány most egy videóinterjúból. A Time magazin egy különleges adásban adott lehetőséget a párnak, Meghan pedig nagyon is komolyan vette a lehetőséget. A tőle megszokott egyszerű, de elegáns szettben ült a kamera elé. A viharfelhők akkor kezdtek el gyülekezni, amikor szakavatot szemek beazonosították a rajta lévő ruhadarabokat és kiegészítőket.

Egy kisebb autó árát költötte el ezért, pedig jótékony célra is fordíthatta volna - mondják sokan!

Ezzel a szettel verte ki a biztosítékot a rajongóknál!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra