HÁTBORZONGATÓ: nyilvánosságra hozták Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét! - Fotók

Tizenegy évvel ezelőtt halt meg a Pop Királya, most ledöbbent a világ, miután napvilágot látott a boncolási jegyzőkönyve.

Milliók emlékeznek Michael Jackson-ra minden évben halálának az évfordulóján, nem volt ez másképp idén sem. Halálának tizeik évfordulóján, tavaly különös figyelmet kapott világszerte, pláne, hogy az is kiderült, legendás birtokát árulni kezdték. Jackson 1987 és 2006 között élt itt, ellentmondásos életének legendás színhelyévé vált. Két évvel a halála után egyszer már meghirdették, de 100 millió dollárért, azaz 30 milliárd forintért senkinek nem kellett.

via GIPHY

Most újra címlapokon a pop királya: tizenegy évvel a halála után nyilvánosságra hozták a boncolási jegyzőkönyvét. Abból derült ki, hogy számos eltitkolt betegséggel küzdött, egy szakértő azt mondja, az is csoda, hogy Jacko nem hunyt el jóval korábban. S hogy mi minden derül ki a kórbonctani dokumentumokból? Többek között az is, hogy az énekes a bal szemére 95 %-ig megvakult, egy degeneratív csontbetegség miatt pedig a gerince és az ujjai is megnyomordtak - írja a Mirror híre alapján a Blikk.

De ez nem minden - csak műtétekkel lehetett volna megmenetni az életét! De azokat sem biztos, hogy túlélte volna.

Íme Jackson boncolási jegyzőkönyvének döbbenetes részletei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra