Megdöbbentő, mire kötelezi Meghan a szülinapja vendégeit! Kitálalt egy vendég! - Fotók

Meghan Markle 39 éves. A szülinapra pedig természetesen hatalmas bulit is szerveznek. A vendégek azonban csak egy feltétellel lehetnek ott.

Egy újabb esztendő repült el, a párja kevdéért a hercegi címről is lemondó Harry felesége pedig már a 39-et tölti augusztus 4-én. Meghan Markle ma már kedvére rendezhet magának olyan bulit, amilyet csak szeretne, hiszen a királyi család szigorú szabályai rájuk már nem vonatkoznak amióta hátat fordítottak Angliának. Azóta Amerikában építik a karrierjüket, és a bulit is ott tartják majd. De ez a szülinap nem csak azért lesz más, mert nem a királyi család tagjaiként ünneplik majd. Meghan ismerőse kitálalt, meglepő dolgokat kérnek a vendégektől!

via GIPHY

Ami biztos, a királyi család tagjai nem lesznek ott Meghan szülinapi buliján. Ezt még könnyen ki lehet magyarázni a járványhelyzet, meg a nagy távolság miatt, de állítólag meghvót sem kaptak. Ami biztos még, hogy Meghanék még csak véletlenül sem szeretnék elhagyni ezen a napon a villájukat, akkor ugyanis nagy esélye lenne a paparazziknak a vendégsereggel és az ünnepelttel szemben. A vendéglista is nagyon szűk lett...

De van még valami, amire kötelezik a résztvevőket - Meghan ragaszkodik hozzá!

Kötelező lesz mindenkinek... - Kattints a részletekért!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra