Falatnyi bikiniben közölt örömhírt Tóth Andi - többen nekiestek! - Fotók

Végre eljött a nap, Tóth Andi egy piros bikinis képpel mondott köszönetet mindenkinek. Egy valaki nehezen lépett ezen túl...

Sokan felkapták a fejüket, amikor kiderült, hogy a tehetségkutató egykori nyertese, aki már színésznőként is bebizonyította, milyen tehetséges, összejött a jóképű énekessel, Szabó Ádámmal. Kapcsolatukat mégis hosszú heteken át titkolták, valószínűleg azért, mert nem akarták, hogy mindez addig hivatalossá váljon, míg egy és ugyanazon énekes műsor versenyzői a TV2 képernyőjén. Ők azóta is boldogok együtt és már össze is költöztek.

A szerelmüknek ma már közös gyümölcse is van, egy zenei album, kapcsolatukat látva és valamennyire ismerve pedig az sem elképzelhetetlen, hogy idővel komolyabb dolgokról is szó esik majd. Andiék azonban bizonyára tudják, van még idejük a családalapításra, így egyelőre a szakmai karrierjüket építik teljes mellszélességgel. Andival kapcsolatban ez a közösségi oldalának lelkes építését is jelenti, ahová időnként modelleket megszégyenítő képeket is feltesz a rajongói örömére.

Most egy falatnyi bikiniben közölte az örömhírt - egy valaki keményen beleállt!

Íme Tóth Andi édesanyja és a nem mindennapi szerenád!

Címlapfotó: Instagram/tothandee.andi

24 óra