A Bazilikánál vágta fel az ereit a magyar modell! - Szabadnapos orvos mentette meg - Videó

Drogról, gyógyszerekről, öngyilkosságról vallott Zsuzsi, az egykori nyuszilány. Szívszorító videót tett közzé.

Nehéz gyerekkora volt, szegénységben nőtt fel, szépsége volt szinte az egyetlen mankó, amit kihasználva boldogulhatott az életben. Szépségversenyeken indult, és belecsöppent a csillogás és pénz világába, így próbált meg előre jutni és talpon maradni. Ez az élet azonban együtt járt a drogokkal, fűvel, átmulatott éjszakákkal, míg nem eljött a pont, amikor Zsuzsinak "döntenie kellett": leszámol az ördöggel, vagy meghal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vajdáné Márki Zsuzsanna (@v.zsuzsi.jesus.lover) által megosztott bejegyzés,

A valóságshowból, nyuszismagazinból is ismert modell életében akkor jött el a fordulat, amikor egy éjszaka a szorongásából megébredve rájött, az ördög uralkodik felette, Isten azonban segítő kezet nyújtott neki. Zsuzsi mezítláb, pizsamában, futva indult útnak, hogy eljusonn egy templomba, majd a Bazilika felé vette az irányt. Sikítva, imádkozva jutott el a térre, ahol idegeneket kért meg, hívjanak mentőt. 

"Ránéztem. Ott állt egy nagy borospohárral ez a lány, meg a társaság körülötte és akkor mondtam neki: Igen, figyelj, odaadod a borospoharad? És odaadta a poharát. (...) Megfogtam a poharát, nekivágtam a földnek és felvágtam az eremet"

- mesélte Zsuzsi, aki első videójában azt is elárulja, mi történt ez után.

Alapjaiban változott meg az élete, amióta leszámolt a gonosszal - mondja.

Címlapfotó: Facebook

 

24 óra