Sokkolta az országot! Megdöbbentő bejelentést tett Hosszú Katinka!

Vége

Sokkolta az országot! Megdöbbentő bejelentést tett Hosszú Katinka!

Drámai bejelentést tett Hosszú Katinka. És a jövőjéről is beszélt.

"Az idei világbajnokságon megingott a bizalmam az edzőmben, mert úgy éreztem, hogy nem akarja annyira a győzelmet, mint én." - közölte közleményében Hosszú Katinka Petrov Árpáddal kapcsolatban.

A Blikk híréből az is kiderül, a jövőben egyedül készül majd az olimpiára. "Az elmúlt hónapokban próbáltam túllépni ezen az érzésen, de az alapprobléma továbbra is fennállt. Árpiról az együtt töltött idő alatt számomra kiderült, hogy nem tud felnőni a feladathoz. Több figyelmet vártam tőle szakmailag és emberileg is, ezért nincs visszaút. Az olimpiai felkészülés hajrájában nem vállalhatom fel még egyszer azt a terhet, hogy valakit a hátamon vigyek" - írta Katinka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

"Megkérem a kollégákat, hogy mérjék az időt, de én leszek az edző, ami azt jelenti, hogy vállalok minden felelősséget. Az edzéstervet már úgyis régóta magamnak írom, pontosan tudom, hogy milyen felkészülésre van szükségem. Az eltökéltségemmel sincs gond, minden nap nyolc-tíz órán át tréningezek, ha kell, akkor szinte az ájulásig hajtom magam. Eldöntöttem, hogy egyedül csinálom meg Tokiót, minden energiámat az olimpiai felkészülésre fordítom. Az edzőkérdést ezzel lezártnak tekintem, az ügyben további nyilatkozatokat nem teszek" - fűzte hozzá Hosszú Katinka.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra