Kitálalt: magyar színésszel csalta meg Hugh Hefnert az év playmate-je!

Egy forgatáson ismerte meg

Kitálalt: magyar színésszel csalta meg Hugh Hefnert az év playmate-je!

Kollégái attól féltették, bérgyilkos végez majd vele emiatt.

Nem mindennapi történetről ír Ernyey Béla, akinek a karrierje nem csak szakmai sikerekben, hódításokban is gazdag. A népszerű színész most egy olyan történetet tett közzé, amelyből az derül ki, az aktmodellek atyjának, Hugh Hefnernek az élettársát csábította el egy forgatáson. Ernyey részletesen beszámolt róla, hol és hogyan ismerte meg a norvég származású nyuszilányt, és arról is, mennyire féltették őt a stábtagok, hogy hódítása miatt az élete is veszélbye kerülhet.

Íme Ernyey hódításának története:

"Playmate of the month, tehát „a hónap nyuszija” lett egy gyönyörű norvég lány, Lillian Müller az amerikai Playboy augusztusi számában, 1975-ben. Egy évvel később az év nyulává választotta ugyanezt a lányt a Playboy nemzetközi olvasótábora. Jó ízlésre vall, hogy végre nem amerikai, hanem európai lány kerül fel a legszebbek listájára – gondoltam magamban anno – és nem sejtettem, hogy néhány hónap múlva ennek a szexi háziállatnak - egy hús-vér Playboy-nyuszinak - leszek a partnere, a „Rosemaries Tochter” című német filmben. Nagy nevek parádéja volt ez a mozi: Rolf Thiele rendezte, Luggi Waldleitner, a Roxy Film tulajdonosa volt a producer, és a német film akkori nagyjai, többek között Karl Schönböck és Horst Frank voltak a partnereink. Több hétig voltunk összezárva egy nagyon intenzív forgatás során, Bonn környékén, és ahogy néha lenni szokott, kicsit jobban melegedtem össze Lillannal, mint az általában főszereplők között szokás. Eddig semmi különös nincs a történetben, hiszen számos olyan esetről tudunk, amelyben hirtelen egymás karjaiba borult a szerelmespárt játszó két színész, de olyan, hogy emiatt az egyik partner életveszélybe kerüljön – hát ez tudomásom szerint eddig ritkán fordult elő a filmezés történetében. – Nem félsz, hogy bármikor lepuffanthat téged egy bérgyilkos? – kérdezte egy aggódó, fiatal asszisztens, aki, mint később kiderült, nemcsak az életemet féltette, hanem a film befejezését is. Történt ugyanis, hogy túláradó érzelmeink nem maradtak titokban, így a második forgatási hét végén már csak a vak nem látta, hogy nemcsak a celluloidon, hanem a magánéletben is egy pár vagyunk. Amiben egy eléggé komoly probléma akadt: rajtam kívül minden stábtag tudta, hogy Lillian már több mint egy éve a Playboy nagyhatalmú tulajdonosával, Hugh Hefnerrel él együtt Los Angelesben, aki mozgalmas szerelmi élete ellenére igencsak féltékeny típus. És bár gondolom, hogy Hefner keze is jócskán benne volt abban, hogy barátnője egy európai filmben főszerepet kapjon, de azt biztosan nem vette volna jó néven, hogy hálából felszarvazzák. Így a forgatás utolsó napjait igazi rettegésben töltöttem és még jóval később is többször átfutott az agyamon, hogy érdemes lett volna-e ólmot kapni a fejembe néhány kellemes pásztoróráért.
De mint annyiszor, akkor is szerencsém volt és túléltem az affért, aminek legkézzelfoghatóbb jele az, hogy sok év után „ólommentesen” posztolhatom itt ezt a kis szerelmi szösszenetet…" - írta a kozösségi oldalán a színész.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

 

 

 

24 óra