Rubint Réka szívszorító vallomása: így búcsúzott el szeretett édesapjától!

"Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét..."

Rubint Réka szívszorító vallomása: így búcsúzott el szeretett édesapjától!

Elhunyt Rubint Réka édesapja - írta meg a Blikk ma délelőtt. Schobert Norbi felesége most megható képekkel és az utolsó találkozásuk történetével búcsúzik tőle.

Szívszorító történetet osztott meg a közösségi oldalain Rubint Réka, aki egy hosszantartó betegség után vesztette el édesapját. Követőinek felelevenítette az utolsó találkozások történetét, amikor talán már mindketten tudták, búcsúzniuk kell.

"Hogy mennyire SZERETTEM, azt csak MI ketten tudtuk ... ès azok, akik igazàn ismernek minket!  Minden àlmomat kísérte és segítette ... és èn MINDIG ott voltam Vele.

A legnehezebb pillanatokban is. Mindig hittem a csodákban , az energiák, a szîvet-lelket összekötô kapocs erejében ... a JòIsten kegyes hatalmában ès segîtségèben ... Most is ez történt! Látogatási tilalom volt a kórházban, de Èdesapám kérte, hogy valamilyen módon jussunk be. Egy szabálytkövetô, agràrmèrnök Ember volt világ èletében, s tudtam, hogy ennek a kérèsnek nyomós oka van. Engedèllyel bemehettünk." - kezdi a beszámolóját Réka.

"Èdesapám èvek óta szîvproblémával küzdött, ugyanazon az osztályon, ahol Norbièrt imádkoztam èvekkel ezelôtt .Az életèèrt küzdô, halàl torkábòl màr többször is felálló Èdesapám tegnap elköszönt. Azt kérte, hogy vigyük ki a kórterembôl , mert szeretne mèltón bùcsùzni. Ült a tolószèkben, fogtuk egymàs kezèt ... ùgy, mint MINDIG ... Ô összegezte a számomra felfoghatatlant ès arra kérte Norbit: “ Mindig vigyázz rà, mert Ô az én legféltettebb kincsem!” Elmondtam Neki h mennyire szeretjük,s mindegy, h mi történt az elmúlt èvekben, mindennek oka volt és minden ugy volt jó, ahogy volt. “A legfontosabb, hogy a lelked megnyugodjon ès ne félj! Mi nagyon szeretünk! Olyannak, amilyen vagy! A Te döntèsed, hogy mikor lépsz ki a testi fájdalmakból!” - sùgtam a fülébe a legfàjóbb szavakat. Tudtam, hogy a lelke îgy fog megnyugodni, az èn lelkem egy rèsze pedig örökre Vele halni!!!!" - folytatta sorait.

"A hír reggel èrt ... Èjjel örökre Elaludt!"

"Itt van az illata az orromban ... tegnap délután még megborotváltam, megmaszíroztam a régen oly erôs, most törékeny kezeit ... öleltem, miközben a könnyeim az arcán végiggördültek. S bár tudtam, h ez be fog következni, most mégis annyira FÀJ!!! Mindent megtettem, hogy élhessen ès Ô is mindent megtett! Annyira SZERETTEM és Annyira akartam, h éljen!!! Nem csak én, Ô is!Hálàs vagyok a Sorsnak, hogy ott lehettem Vele ès mellette ... hogy felkèszülhettem az elkèpzelhetetlenre! A szívem egy rèsze Vele együtt halt , mert a MINDENEM volt !!! De a legigazibb Ember ès Apa volt az Èdesapám!!! Köszönöm, hogy olyan Embernek neveltél, amilyen vagyok! Épp olyannak, mint amilyen Te magad voltàl!Nyugodj Békèben" - zárta könnyfakasztó sorait Rubint Réka.

 

 

24 óra