Megrázó részletek: ezért sétált az M3-as autópályán az elgázolt nő! - Fotók

Összeveszett a barátjával, rázárta az autót és gyalog indult el az autópályán a 26 éves nő. Halálra gázolták.

Megrázó részletek derültek ki a szerda hajnalban történt baleset kapcsán. Egy Budapestről Mogyoród felé haladó autó gázolt halálra egy 26 éves nőt az M3-as autópálya fővárosi kivezetőszakaszán. A sofőrt nagyon hamar megtalálták.

"A baleset során letört az autó visszapillantó tükre, amely alapján a rendőrök azonosították a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját." - írja a police.hu, ahol hozzáteszik: a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

A Blikk információi szerint a szörnyű balesetet egy veszekedés előzte meg. A nő és párja egy koncertről tartott hazafelé, de összevesztek. A férfi azért állt meg a parkolóban, hogy nyugodt körülmények között tisztázzák a helyzetet. A nő azonban hirtelen kikapta a kulcsot, kiugrott a kocsiból és rázárta párjára. A férfinek így esélye sem volt párja után menni.

A lap úgy tudja, "a fiatal nő erősen ittas volt, talán ezért is ezért keveredhetett fel az autópályára ahelyett, hogy visszaült volna a kocsiba, avagy – a szalagkorláton átlépve – a biztonságos, füves terület felé vette volna az irányt."

A balesetről a rendőrséget egy éppen arra haladó szetanú értesítette. A nő párja az auóból semmit nem vett észre, a tragédiáról csak a rendőröktől értesült. A tettest a kamerafelvételek és a letört visszapillantó alapján azonosították. Az elkövetőre segítségnyújtás elmulasztása miatt egytől öt évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság.

24 óra