Előkerültek a videók: zokogva omlott össze Rubint Réka! Megrázó felvételek

Megfagyott a levegő A legbátrabb páros forgatásán, amikor Rubint Réka vártlanul ájultan esett össze.

A TV2 sikerműsorának forgatásán az egyik feladatot követően Rubint Réka előtt elsötétült a világ, rosszul lett. A fitneszlady órákkal az eset után is sírt, később pedig ráébredt, mi vezetett a kiborulásához, ami miatt a forgatásokon folyamatosan szolgálatot teljesítő mentőtiszteknek beavatkozására is szükség volt.

Réka rosszullétének okáról először természetesen szerelmének, Norbinak mesélt - miközben megállás nélkül nyelte a könnyeit. Amikor kimondta párjának, hogy fent, a rámpán állva pont az a fajta tehetetlesnség érzés kerítette hatalmába, mint amikor Norbit betolták a szívműtétjére, keserves sírásban tört ki.

„Ahogy ott várakoztunk a többiekre, egy nagyon érdekes érzés kerített a hatalmába. Először azt gondoltam, hogy az előző napok kialvatlansága, a kimerültség és az izgalmak hozták elő ezt a rosszullétet. Meggyújtani a párod, fuldokolni a ketrec alatt, nem is gondoltam volna én magam sem, hogy ez miket indít el az emberben” - mondta Réka közvetlenül a rosszulléte után, aki később a játékostársaknak is sírva mesélt arról, miért van mélyponton lelkileg.

Norbi – látva felesége kiborulását – a játék feladását fontolgatta, és bevallotta, a szívműtétjét egyelőre egyikük se dolgozta még fel. 

24 óra