25 445 700 forint: ennyit fizetett Jennifer Lopez ezért a táskáért - Fotók

Felháborítja a rajongóit Jennifer Lopez új táskája. Vannak, akik szerint így vígasztalódik a szakítás után, mások szerint néhány ezerért meg lehet venni ugyanezt.

A legfrisebb hírek szerint már alá is írták a válásukkal kapcsolatos megállapodást, a papírokat azonban egyelőre nem adták be a bíróságra. Ben Affleck mindenesetre egy 20 millió dolláros villát vett magának, sőt, a legfrissebb hír szerint irokéz fruzurát vágatott, s így járja motorjával Los Angeles utcáit. Most úgy tűnik, Jennifer Lopez sem működik másképp: neki nem új frizurája, hanem méregdrága táskája veri ki a biztosítékot a rajongóinál. 

Nincs Affleck, van Affleck

Az 55 éves énekesnő ezúttal nem a bikinis megjelenésével, és nem is az új frizurájával került a címlapra. Most a táskaválasztása keltett nagy feltűnést. J-Lo a mostohalányával, Violet Affleckkel Hamptonban bukkant fel és egy olyan luxustáskát cipelt, ami a borsos ára miatt verte ki a biztosítékot az átlag embereknél. Hiába, ha egy Hollywood-i sztár vásárolni megy, nem feltétlenül nézi az árcímkéket. J-Lo pedig köztudottan szereti a designer darabokat. De tényleg túl messzire ment?

A 70 ezer dolláros kiegészítő durva kommenteket szült a neten! Mutatjuk!

Lapozz a folytatásért!

24 óra