25 445 700 forint: ennyit fizetett Jennifer Lopez ezért a táskáért - Fotók

Az énekesnőt most egy olyan Hermès táskával szúrták ki, ami bő 70 ezer dollárba kerül! Bizony, több mint 25 millió forintba.

A kiegészítő, ami látszólag olyan, mintha szalmából készült volna bőr fogantyúkkal rendelkezik. Jennifer egy kék farmerre és egy egyszerű felsővel viselte. Azaz vitte magával. A rajongók valamiért nagyon felháborodtak.

Kommentáradat

Miután a képek elterjedtek az interneten, a TikTok közösség azonnal lecsapott rájuk, és gyors elemzésbe kezdtek. A táska árát felfedő videó azonnal vírusként terjedt el és milliós nézettsége lett. A dühös rajongók kommentjei pedig elárasztották: "Ebben benne van az éves fizetésem", "Ezt a táskát 5 dollárért lehet találni az utcán a Fidzsi-szigeteken" vagy "Ez őrültség, és akkor vannak emberek, akiknek éhezniük kell". Ilyen és ehhez hasonló vélemények sorakoznak alatta.

Gyanítjuk, J-Lo-hoz nem igen jutnak el. Egyes becslések szerint az énekesnő teljes vagyona körülbeül 361 millió dollárra, azaz több mint 131 milliárd forintra rúg. "Ez az ő pénze. Ha nekem lenne ennyi pénzem, én is ugyanezt tenném", "70 ezer dollár neki semmi. Megdolgozott ezért a vagyonért!" - írják azok, akik ezek ellenére is védik őt.

@jomarigoyso @JLO en los Hamptons en NY con la 👜 de #Hermes de paja que puede costar hasta 100k 😨 ¿les gusta? #jomarigoyso #jlo #jenniferlopez #fyp #parati #look #women #belleza #ny #bolsa ♬ Love Is Gone (feat. Dylan Matthew) (Acoustic) - SLANDER, Dylan Matthew

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra