Chris Pratt padlón: alig 47 évesen hunyt el a dublőre - Fotók

Szomorú hír érkezett Hollywoodból: Tony McFarr, a legnagyobb filmsztárok, köztük Chris Pratt híres dublőre váratlanul, mindössze 47 évesen elhunyt.

Legyen szó A galaxis őrzőiről, a Hangyaemberről vagy a Jurassic Worldről: Tony McFarr a filmipar egyik leghíresebb kaszkadőre volt. Az amerikai férfi a leggyakrabban talán Chris Pratt-tel dolgozott együtt. Mint ahogyan arról a TMZ beszámolt, McFarr-t néhány napja holtan találták a floridai Orlandóban lévő otthonában. A celebportál szerint édesanyja, Donna azóta megerősítette a hírt, de a halál okáról nem árult el semmit. A halálesetet azonban "váratlannak" és "sokkolónak" nevezte. Donna hangsúlyozta, hogy fia a közelmúltig "egészséges és aktív" volt.

Chris Prattet is sokkolta kaszkadőrének halála. A színész az Instagramon egy érzelmes bejegyzésben búcsúzott barátjától.

Fotó: Instagram/prattprattpratt

"Lesújtott barátom és egykori kaszkadőrdublőröm, Tony McFarr elvesztése" - írta sztorijában a 44 éves színész. "Golfoztunk, whiskyt ittunk, szivaroztunk és végtelen órákat töltöttünk a forgatáson. Sosem fogom elfelejteni az erejét". Majd hozzátette: "Hiányozni fog."

Tony McFarr 2010-es karrierje kezdete óta több mint 60 hollywoodi filmben szerepelt. Először Chris Pratt-tel a Jurassic World című filmben dolgozott együtt 2015-ben. Ezt követően a "A galaxis őrzői 2." (2017) és a "Jurassic World: Bukott királyság" (2018) című filmekben is helyettesítette. De szémos más Hollywood-i alkotásban is dolgozott.

Tony McFarr tavaly úgy döntött, hogy vendéglős lesz, és 2023 szeptemberében megnyitotta a Reel Bowls nevű étteremláncot. Lánya, nővére, az édesanyja és az édesapja gyászolja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra