Mrs. Doubtfire: így néznek ki a gyerekszereplők ma - 30 év után találkoztak - Fotók

1994-ben hódította meg a világot a Mrs. Doubtfire című film, ami a mai napig is generációk kedvence. Bár Robin Williams ma már nincs közöttünk, az alkotás gyerekszereplői újra találkoztak az évfordulón.

A "Mrs Doubtfire" egy családi klasszikus, amit máig rendszeresen vetítenek a tévécsatornák. A főszereplő, Robin Williams néhány éve tragikus hirtelenséggel hunyt el 63 évesen, az álruhában, dadusként nyújtott alakítását azonban sosem felejtjük majd el. Színésztársai számára az, hogy vele játszhattak, máig karrierjük csúcspontja. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a filmbéli tetsvérek máig tartják a kapcsolatot. Így nem nagy meglepetés, hogy a film évfordulóján újra találkoztak.

Hillard testvérek

A 36 éves Mara Wilson, aki a filmben a legkisebb lányt, Natalie Hillardot alakítja, és filmbeli testvérei olyan fotót osztottak meg az Instagramon, amitől a rajongók szíve megdobban. A képen Mara mellett a 45 éves Lisa Jakub látható, aki Lydia Hillard szerepében volt látható a sikerfilmben. A párost a jelek szerint színésztársuk, a 44 éves Matthew Lawrence hívta meg, hogy szerepeljenek a "Testvéri szeretet" című podcastjében. 

De mi történt a szereplőkkel azóta? A galriánkból ez is kiderül!

 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra