8 éves képpel verte át a világot Katalin? - Újabb fordulat a hercegné photoshop-botrányában

Nagy vihart kavart a napokban a közösségi oldalakon Katalin hercegné és három gyermeke képe: csak azért nem merjük leírni, hogy friss, mert a jelek szerint nem az volt az egyetlen gond vele, hogy photoshop-bakiktól hemzseg.

Hasi műtétje után először posztolt képet a walesi hercegnő, az anyák napi fotó, amin a 42 éves katalin a három gyermekével látható, nem azért lett sikeres, amiért remélte. Nagyon hamar kezdett futótűzként terjedni, köszönhetően annak, hogy számos photoshop baki tette kínossá. Az AP hírügynökség leplezte le elsőként, a hercegnére nehezedő nyomás miatt peidg nyilvánosan tett beismerő vallomást.

"Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fénykép által okozott zavarokért. Remélem, minden ünneplőnek nagyon boldog volt az Anyák napja. Katalin" - írta ki szintén az X-en, és a jelek szerint ezzel lezártnak is tekintette a kínos indicends. Az ügy azonban újabb hullámot kapott: egy ismert újságíró nem akármilyen bizonyítákkal állt elő.

Azt állítja: a kép nem csak photosopolt, egy 8 éves kép hamistványa!

Lapozz a bizonyítékért!

24 óra