Friss képein fel se ismerni Meg Ryant - Legyőzte a plasztika - Fotók

Visszatér a 90-es évek romantikus vígjátékainak élő ikonja. Meg Ryan hosszú évet óta az eltorzult mimikáival szerepelt a címlapokon, most ismét moziban játszik.

Egy szőke, napszemüveges nő ugrik ki mosolyogvan egy autóból New York Soho negyedében. Egy hosszú, sötétkék streccsszokynát visel és világos kasmírpulóvert. Egy sötét kabát van rajta, a vállán pedig egy méregdrága Prada táska. Ha első ránézésre csak keveseknek ismerős ő, második nekifutásra már sokaknak dereng valami. Különösen a kócos, szőke haja árulkodó - talán ez is tette világhírűvé őt a 90-es években. Bizony, ő Meg Ryan! És ugyanúgy mosolyog, ahogy anno a filmvásznon.

Meg Ryan karrierje a 80-as ével legelején kezdődött, így már szerepelt többek közt a Top Gunban is, de a 90-es években ért a csúcsra. A szerelem hullámhosszán, Ha a férfi igazán szeret, A bátrak igazsága, A szerelem hálójában, Angyalok városa - csak néhány alkotás, amit ezekben az években forgatott. Egy ilyen is elég lenne, hogy az ember híres maradjon. Ám 2000-ben kiderült a hűtlensége és elindult a lejtőn. Szakmai és emberi értelemben is, majd a plasztika rabja lett. Legutóbb már a 62-t töltötte és most visszatér a vászonra az egykori szexszimbólum.

S hogy hogy alakult átt a sok botoxnak köszönhetően - a galériánkból kiderül!

Fotók: felismered a színésznőt a friss képein? Legyőzte a plasztika
  • Meg Ryan plasztika mozi 62
  • Meg Ryan plasztika mozi 62
  • Meg Ryan plasztika mozi 62
  • Meg Ryan plasztika mozi 62

Címlapdfotó: Profimedia/RedDot

24 óra