Bréking! Vádemelést javasol a rendőrség Béres Anett és Sáfrány Emese ügyében - Meglepő dolog derült ki a sámánról

Lezárta a nyomozást a rendőrség az úgynevezett teaszeánsz ügyében - értesült a Naphire.hu. Bár korábban 4 gyanúsított volt, az ügyészségre három személy ügyében nyújtottak be vádemelési javaslatot. A két celeb azonban megúszhatja.

Jelentős fejezetéhez ékezett az úgynevezett teaszeánsz-ügy - a Naphire.hu információi szerint lezárta a rendőrség a nyomozást a Béres Anett és Sáfrány Emese nevével fémjelzett különös ügyben. A VV-sztár és barátnője Siklós mellett egy titkos helyszínen vett részt egy riuálén, hogy az előbbi fel tudja dolgozni a magánéleti válságát. Egy úgynevezett ayahuasca tartalmú teát ittak, majd Anettnek hallucinációi lettek és az erődbe menekült. “Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta" - mondta korábban a Blikk forrása.

A Naphire.hu tudta meg hónapokkal ezelőtt azt is, hogy mivel az ügyben nyomozás indult, és az ayahuasca egyik összetevője a tiltott szerek listáján szerepelt, így Anett és Emese is gyanúsított lett kábítószer birtoklása miatt. Rajtuk kívül egy 38 éves szentendrei nőt is ezzel gyanúsítottak, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolással. A Nap Híre friss információja szerint vádemelést azonban csak három személlyel szemben javasol a rendőrség, a két szexi celeb is köztük van. A harmadik félnek ugyanakkor kuruzslás miatt is szembe kell néznia az igazságszolgáltatással.

Meglepő dolog derül ki ugyanis a sámánról!

Lapozz a folytatásért!

24 óra