Bréking! Vádemelést javasol a rendőrség Béres Anett és Sáfrány Emese ügyében - Meglepő dolog derült ki a sámánról

“A Siklósi Rendőrkapitányság a nyomozást 2024. január 17-én befejezte, és az iratokat megküldte a Siklósi Járási Ügyészségnek” - közölte a Nap Hírének megkeresésére a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A lap értesülései szerint az ügyészségnek 30 napja van dönteni a nyomozati iratok alapján a vádemelésről. "Béres Anett és Sáfrány Emese mellett pedig a “sámán” az, aki bíróság elé állhat majd" - írja a lap. Azt is hozzáteszik a sámán azt állította, együtt fogyasztottak a főzetből, de neki kuruzslás miatt is felelősséget kell majd vállalnia az igazságszolgáltatás színe előtt. A lap értesüléseit Dr. Kutas Tamás, címzett főügyészségi ügyész, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője megerősítette.

A két celeb ugyanakkor megúszhatja az ügyet, hiszen önként vállalhatják az elterelést. "Ez idő alatt egy folyamatos kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt venniük. Ha ennek eleget tesznek, megszűnik a büntethetőségük" - írja a lap.

Címlapfotó: Instagram/anettberes_official

24 óra