Megdöbbentő őszinteség: ennyit keresett a No Thanx énekese a banda fénykorában

Az elmúlt hetekben többször felbukkant a hrek közt Skrapits Erik, az egykor ünnepelt magyar énekes, aki egy ideje Ausztriában postás és egy nyúl jelmezben koncertezik gyerekeknek. A Naphire.hu-nak adott interjújában megdöbbentő dolgokat árult el az életéről, és arról az időszakról.

Három éven át volt a No Thanx énekese, gyakorlatilag a feje tetejére állították a magyar könnyűzenét. És nem is elsősorban a slágereikkel, hanem az extrém, lázadó megjelenésükkel. Lányok tízezrei voltak odáig értük, számaikat rotációban játszotta a zenecsatorna, megállás nélkül koncerteztek és parádéztak a díjátadókon. Skrapits Erik aztán padlóra küldte a banda rajongóit, amikor bejelentette: távozik. Nem sokkal később a No Thanx ugyanolyan hirtelen tűnt el, mint ahogyan érkezett. 

A szombathelyi srácról az elmúlt másfél évtizedben keveset lehetett hallani. Egy ideig a szóló karrierjét építette, több-kevesebb sikerrel, aztán eltűnt. Néhány éve az X-Faktor színpadán tűnt fel, de nem sikerült bekerülnie az élő showba, így egy újabb látszólagos száműzetés vette kezdetét. Majd néhány éve kiderült, egy nyúl jelmezben, a Brandnyűl gyerekzenekar atyjaként építi karrierjét. Megnősült, gyerekei születtek, főállást pedig Ausztriában vállal egy ideje. Dolgozott Mekiben, futárként, egy jó ideje postás.

A Naphire.hu-nak most megdübbentő őszinteséggel mesélt az életéről. És sikerei csúcsáról is.

Lapozz a folytatásért!

24 óra