Megdöbbentő őszinteség: ennyit keresett a No Thanx énekese a banda fénykorában

A Nap Hírének Skrapits Erik azzal kezdte, ha a No Thanx sikerei csúcsán lett volna akkor, nem száll ki. A No Thanx évekből pedig nem hogy lakása, autója sem lett.

De szerinte több energiát kellett volna beletenni. Így inkább a saját útját választotta, több sulit is elkezdett. Mert az állítáa szeirnt a No Thanx időknek az egzisztenciáján nem volt nyoma. "Magyarországon létezik egy tévhit. Azt gondolják, ha folyton benne vagy a tévében, egyfolytában jelen vagy a médiában, akkor nem is tudsz mit kezdeni a pénzeddel. Amit mi akkor kerestünk, azon a hétvégén el is költöttük és semmi extra dologra nem kell gondolni, csak jártuk az országot, ha kellett boltba mentünk vagy étterembe. Nem panaszkodom, mert ha jól emlékszem szerencsére 17 éves korom óta nem kellett a szüleimtől zsebpénzt kérnem és ez jó érzés volt. Szerintem a legnagyobb vásárlásom akkor egy saját vezeték nélküli mikrofon és egy fülmonitor volt" - mondta a Naphire.hu-nak Erik.

Majd a lap kérdéséra határozottan cáfolta, hogy milliomos lett abból a három sikeres évből. "Szerintem nagyot nevetnétek, ha elmondanánk mennyit kerestünk fellépésenként. Ha külföldön lettünk volna annyira felkapottak, mint itt, akkor valószínűleg helytálló lett volna a milliókat kerestünk feltételezés. És hogy miért cseréli le egy ünnepelt ember a rocksztár életét civilre? Mert az "sztárságból" éhen pusztul a családja. A büszkeségnél sokkal fontosabb, hogy boldogulni tudj Te és a családod az életben. Nekem egyáltalán nem volt degradáló a magyarországi marketinges állásomat otthagyni az ausztriai Mc'Donalds miatt. Pénzből élünk, és bármilyen munkát végez az ember, hogy fenntartsa magát és a családját, annak a munkának becsülete van" - magyarázta a No Thanx egykori frontembere.

A Nap Híre teljes interjújában arról is részletesen beszélt, Azahriahnak érzi magát most, a Brandnyúl énekeseként. Megállás nélkül járják az országot, csak tavaly 35 millió letöltésük volt, és 20 év múlva úgy látja magát, hogy épp a teltházas Aréna koncertjér ekészül.

Címlapfotó. DunaWorld-Instagram/skrapitserik

24 óra