Sokkoló képek Amanda Bynes-ról: drasztikus hajszín, megváltozott alak - Fotók

Tavaly szüntették meg a gyámságot felette, nemrég pedig egy bentlakásos intézményben kezelték. Amanda Bynes a szakítás után új testben kezd új életet.

A 2000-es évek derekán a világ egyik legismertebb tinisztárja volt, sorra kapta a főszerepeket a fiataloknak szóló mozikban. Akkor még a szakma is meg volt győződve róla, hogy Amanda Bynes egész életét a sikerek, a csillogás határozza majd meg. Aztán jött a szomorú valóság: Amanda képtelen volt feldolgozni a népszerűséget, elindult a lejtőn - egy élő roncs lett belőle. A színésznő a testét módszeresen alázta meg az elmúlt években, ami természetesen a lelkét is felaprította.

Alig több mint egy éve azonban megszüntették a gyámságot felette, most látszóag új testben kezd új életet!

via GIPHY

Bő egy éve derült ki, hogy nem véletlenül tűnt el a közösségi oldalakról az egykor ünnepelt tinisztár. Az alkohollal és a démonokkal küzdő Amanda ugyanis egy rehabilitáción vett részt, és olyan jól sikerült állítólag, hogy a kérvényének másfél éve helyt adott a bíróság - megszüntették a gyámságát. A rajongók joggal remélték, hogy a gyógyulás útjára lépett egykori színésznő újra felbukkan majd a közösségi oldalakon, sőt, az eljegyzése után lassan már az esküvő hírét teszi közzé. De egyelőre hiába. Sőt, a jelek szerint egy teljes testi lelki átalakuláson megy át.

Arctetkó? Fekete haj? Plus size alkat? Mindenki elfelejtheti - az egykori tinisztár új testben él.

FOTÓK: íme az egykori tenisztár túl a mélyponton, 37 évesen.
  • Amanda Bynes ügyvédje
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra