Első kismamafotó: a királyi család újabb utódnak örülhet

A királyi család ismét nagyobb lesz! A közösségi oldalán, boldogan jelentette be a várandósságát Tatiana Mountbatten.

A 33 éves Lady Tatiana Mountbatten és párja, Alexander "Alick" Drunem is lehetnének boldogabbak: egy évvel a winchesteri álomesküvőjük után első közös gyermeküket várják. Erről egy poszt árulkodik Tatiana Instagram-oldalán, amit június 15-én osztott meg. "Egy ideje kicsit csendben voltam itt ... elfoglalt voltam a tökéletes ruhatáram megtalálásával és egy kis emberke növesztésével" - írta a tükrös szelfije alatt, amin már szépen kerekedik a pocakja. De a jelek szerint már voltak, akik sejtették, hogy ez lesz. "Hűha, erre vártam. Észrevettem néhány változást. Micsoda csodálatos hír!!! Gratulálok!" - írta egy kommentelő.

Lady Tatiana Mountbattent a szerelme a svájci Alpokban jegyezte el 2021 januárjában, majd  egy évvel később a Hampshire megyei Winchesterben házasodtak össze. 
Lady Tatiana Mountbatten a 62 éves George Mountbatten legidősebb gyermeke. Ő Erzsébet királynő unokatestvére. Vőlegénye, Alick Dru az Eton College-ba járt, és Oxfordban tanult történelmet, ma több start-up cég alapítója.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra