Bikinis képet posztolt Billie Eilish-ról a barátnője - Az intim tetkója is megvillan - Fotók

Éveken át bő ruhákban rejtegette magát, a 21 éves Billie Eilish-ról most a barátnője posztolt bikinis képet. Leesik az emberek álla.

Köztudott: néhány éve még keményen harcolt az ellen, hogy a művészetét tárgyiasítsák, és ez a tárgy az történetesen a teste legyen. Billie Eilish így tizenévesen zöld hajjal, bő ruhákban kezdte el építeni a karrierjét, és pillanatok alatt ért a csúcsra, gyakorlatilag többszörös Grammy-díjas lett és milliárdos. Majd alig két éve ledobta az atombombát: előbb szőkére festették a haját, majd a Vogue magazinnak vetkőzött fehérneműre, és megmutatta nőies oldalát. Tátva maradt a világ szája és hónapokig nem is nagyon volt más témája a divatmagazinoknak.

Nos, egy dolog azonban még hiányzott: Billie Eilish bikinis képe! Nos, megjött!

Néhány hete beköszöntött a nyár és egyre melegebb is lesz. Így, aki teheti, már elő is vette a fürdőruháját és gondtalanul sütteti a hasát a napon. Nos, ezt eddig egy valakivel kapcsolatban talán szinte senki nem képzelte el - ő pedig nem más, mint Billie Eilish. A 21 éves énekesnő karrierje ugyanis még sosem volt hangos a nyári bikinis képektől, ő a leginkább a slágereivel és a koncertjeivel szerepelt a címlapokon. Most úgy tűnik, ennek is vége. A dolog pikantériája, hogy a képet nem akárki posztolta ki az Instára, ráadásul Billie méretes dekoltázsa mellett jól látszik az intim tetkója is, amiről ő maga mondta korábban: "soha nem fogjátok látni!"

Billie Eilish bikinis képe letarolja a világot - a Playboy máris címlapért kiált!

BRUTÁLIS FOTÓ: Billie Eilish bikinis képe az év legforróbb pillanata lesz!
  • Billie Eilish bikini barátnő fotó
  • Billie Eilish bikini barátnő fotó
  • Billie Eilish bikini barátnő fotó
  • Billie Eilish bikini barátnő fotó
  • Billie Eilish bikini barátnő fotó

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra