Ikerbabák érkeztek a családba: a kutya reakcióját döbbenten ünnepli a világ - Videó

A család egy videóban mutatta meg, mi minden történt azóta, ami Lucyt és az ikreket illeti. Nem fogsz hinni a szemednek!

A család elbeszélése szerint végül úgy döntöttek, a lehető legtöbb dologba bevinják a kutyát, ami a gyerekeket illeti, az ötletük pedig bevált. Lucy fülig szerelmes lett. Az sem titok: Josh a gyerekek születése előtt nehéz időszakon ment át. Néhány hónappal előtte halt meg a másik kutyája és a munkáját is elvesztette. Ekkor kezdte el tanítgatni Lucy-t olyan dolgokra, amiknek később hasznát vehetik majd. S míg anno az eb a sört hozta a hűtőből, most egészen más a helyzet.

Pelenka, tej, nedves törlőkendő, párna,... - Lucy gyakorlatilag egyedül neveli az ikergyerekeket! 17 millióan ámulnak rajta.

@uhohtwins My special Lucy helping dad with the twins, 1 month update! #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #viral #family #love #cute #beautiful #twins #newborn #baby #dog #dogsoftiktok ♬ The Good Old Days - Ron Pope & The Mayries

A házaspár szerint Lucy-nek "nagyon jó tárgyfelismerő és szóasszociációs képességei" vannak. Ezt használják most már a gyerekek neveléséhez. A kutyájuk netes sztárlett, a városukban, Capreolban pedig mindenki ismeri őt. 

Címlapfotó: Instagram/uhohtwins

24 óra